دانلود پروژه و مقاله

» گزارش کارآموزی صنایع کاشی خزر

گزارش کارآموزی صنایع کاشی خزر ۹ اسفند ۱۳۹۹

فهرست

مقدمه

آزمایشگاه کارخانه

آسیاب های آزمایشگاهی

انواع خاکهای سرامیکی

سنگ شکنها

آسیاب

مواد افزودنی

فلوکولانتها

اسپری درایر

سیلو

پرس

کوره ها

لعاب

کائولن

طبقه بندی لعاب

تغییر لعاب شفاف

اکسیدهای رنگ کننده

مراحل تولید کاشی لعاب خورده

معاب لعاب

سوراخ شدن لعاب

*********************

مقدمه

سخنی در خصوص تاسیس شرکت صنایع کاشی خزر

شرکت صنایع کاشی خزر (سهامی خاص) با اخذ موافقت اصولی از وزارت صنایع و سرمایه اولیه سیصدو پنجاه میلیون ریال آذر ماه ۱۳۶۱ تحت شماره ۴۶۱۲۳ مورخ ۱۱/۹/۶۱ به ثبت رسید و با انتخاب هئیت مدیره و مدیر عامل از میان سرمایه گذاران ، ضمن خرید زمین مورد نیاز ، در شهر صنعتی رشت بلافاصله امور اجرائی پروژه آغاز و همزمان اقدامات لازم جهت بررسی و انتخاب و خرید ماشین آلات خطوط تولید و کوره ها از کشورهای ایتالیا و آلمانغربی صورت گرفت .

در طول سالهای جنگ تحمیلی علیرغم مسائل و مشکلات عدیده با برخورداری ازمعاضدت و همیاری مقامات مسئول صنایع کشور و علاقمندی و پشتکار مهندسین و کارگران امور اجرائی پروژه متوقف نگردید و همراه با پیشرفت امور ساختمانی و آماده سازی سالن اصلی تولید و بخشهای وابسته ماشین آلات و دستگاهها و کوره های بیسکوئیت و لعاب به کشور وارد و با نظر کارشناسان داخلی و خارجی تا پایان سال ۱۳۶۸ نصب و راه اندازی شد به ترتیبی که از اردیبهشت ۱۳۶۹ تولید آزمایشی و بهره برداری از کارخانه آغاز گردید . بدیهی است همزمان با پیشرفت امور اجرایی پروژه و حسب نیاز و مورد در دو نوبت سرمایه شرکت به میزان یک میلیاردو پانصد میلیون ریال افزایش داده شد و در راین راستا شرکت از تسهیلات اعتباری بانک تجارت به منظور تامین بخشی از هزینه ها و تهیه و تدارک مواد اولیه مورد نیاز بهره مند گردیده است . همچنین با افزایش ظرفیت تولید و نسب کوره های جدید و افزایش سرمایه اولیه در سال ۸۲ ظرفیت سالانه کارخانه بالغ بر ۲ میلیون متر مربع کاشی دیواری در طرحها و اندازه های ۳۲*۲۵ و ۳۰*۲۰ می باشد .

گسیختگی در لعاب

موقعی که لعاب ذوب می شود ممکن است جا خالی کند و مقداری از بدنه ظرف لخت بماند و یا ترکهای بزرگی شبیه ترکهای گل خشک شده در سطح ان ایجاد شود . شدیدترین حالت ان موقعی است که به صورت دانه هایی در کف کوره مشاهده شود . علت ان این است که سطح ظرف چرب و یا روغنی بوده است .بسیار ریز کردن ذرات لعاب نیز در پیدایش این حالت دخالت دارد . لعابهای شفاف و آبدار کمتر دچار چنین عیوبی میشوند .اغلب لعابهای مات هستند که چنین عیبهایی پیدا می کنند.

سوراخ سوراخ شدن لعاب

این مورد یکی ازمعایب بزرگ لعاب محسوب می شود و خود چندین علت دارد که یکی از آنها وجود حبابهای هوا است که در موقع لعاب زدن تشکیل می شود.بعضی از لعابها مواد فراری دارند ودر موقعی که لعاب ذوب می شود به صورت گاز بیرون ی آیند و سوراخهای ریزی از خود بجا می گذارند.

برای جلوگیری از سوراخ شدن لعاب باید:

۱-مدت زمان حرارت دادن را طولانی کنیم.

۲-لعاب را نازک بزنیم.

۳-فلاکس بیشتری به لعاب بزنیم.

۴-مدت سرد شدن را نیز طولانی کنیم

بسته بندی و فروش

در این لحظه کاشی تولید شده برای درجه بندی و نصب بار کد به قسمت بسته بندی هدایت می شود برای حمل کاشی ها از نوار غلتکها استفاده می کنیم.




خرید و دانلود آنی فایل




برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 11962 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.